Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Ons team

Meer lezen? Klik dan even op de afbeeldingen!

Pepijn Nicolas

Eigenaar, directeur, founder, facilitator

Maaike Sauerborn

Eigenaar, directeur, sparringpartner

Charlot van Stigt Thans

Facilitator, dagvoorzitter

Hildegard Bongarts

Facilitator, storyteller

Jantine Messing

Facilitator, antropoloog

Ellik Bargai

Facilitator, online specialist, acteur, decorbouwer

Mohamed Bahri

Facilitator, coach, vertrouwenspersoon

Marith Meijer

Marith Meijer

Facilitator, veranderkundige, organisatiepsycholoog

Nieuwsgierig naar het verhaal achter Youfacilitate?

In 1999 startte Pepijn een praktijk als facilitator. In 15 jaar tijd ontwikkelde hij een school van faciliteren en was hij betrokken bij vele grote transities in onze maatschappij. Maaike deed ondertussen jarenlang op diverse manieren ervaring op in het creëren van beweging. In 2012 leerden Pepijn en Maaike elkaar kennen als opdrachtnemer/opdrachtgever voor een groot project in het mbo. Zij wonnen met deze samenwerking een prestigieuze internationale vakprijs ‘The Gold Impact Facilitation Award’.

Pepijn liep al een poos rond met de vraag hoe hij zijn  doorontwikkelde gedachtegoed kon inzetten om meer impact te creëren. Tegelijkertijd realiseerde hij zich dat hij dat nooit alleen zou kunnen realiseren.

Maaike liep in diezelfde tijd met de gedachte rond om aan iets nieuws te beginnen waarin zij haar ei kwijt kon met ondernemen, creëren en professioneel en menselijk hand in hand gaan. En had de behoefte om een sterk persoon met voldoende inhoudelijke kennis naast haar te hebben.

De vanzelfsprekende samenwerking met tussen Pepijn en Maaike eerder die volledig gebaseerd was op wederzijds vertrouwen en versterkende competenties bracht hen opnieuw bij elkaar. Maaike was een kei in organiseren en stakeholdermanagement, waar Pepijn stond voor een dijk van een programma. Op Pepijns voorstel zegde Maaike haar baan op en Youfacilitate was geboren!

Vanuit het gedachtegoed ontwikkelden zich diverse diensten zoals VanStrategie en Dutch Poldering. Naast processteun heeft Youfacilitate een academy waarin we onze vakkennis en praktijkervaring delen voor een ieder die wil investeren in betere samenwerking. In 2019 traden  facilitators toe tot Youfacilitate om gezamenlijk nog meer impact te creëren.