Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Ellik Bargai

Facilitator (online specialisme), acteur, decorbouwer

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben facilitator, ik ben acteur en ik ben tentoonstellingsbouwer. Wat daar de rode draad tussen is? Mensen. ‘Mensen zijn mijn hobby’, zei ik ooit tegen mijn vader toen hij me adviseerde een hobby te nemen. Ik hou van samenwerken en ik hou ervan dat we het met z’n allen goed hebben. In mijn werk als acteur bouw je samen aan een voorstelling die anderen pleziert, laat nadenken, ontroert. Als tentoonstellingsbouwer ontwerp en bouw je gezamenlijk een expositie die de kunstwerken in hun volle schoonheid presenteert en als facilitator werk je samen naar de oplossing van een situatie die mensen echt verder kan helpen.

Wat breng jij Youfacilitate?

Mijn scherpe blik om situaties te analyseren en mijn toewijding. Daarnaast ben ik gevoelig voor de sociale dynamiek. Wat er onder water speelt. Wat mensen niet zeggen, maar wel uitstralen. Door mijn werk als acteur weet ik wat je in kunt zetten om mensen naar elkaar toe te brengen, maar ook hoe je door juist van elkaar af te bewegen kan helpen om lucht te scheppen in een situatie.