Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Hildegard Bongarts

Facilitator, storyteller

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben een storyteller, heb een achtergrond in film maken. Voor mij betekent dat iemand verleiden diens hart te openen om daar een verbinding mee aan te gaan. Zodra je eenmaal verbinding hebt, kun je alles uitwisselen. Mijn bedrijf heet verhaalme. Ik help bedrijven hun eigen authentieke verhaal te vinden. Een verhaal waar de mensen die er werken zich in herkennen. Precies die verbinding en het raken van de kern vind ik ook bij het faciliteren.

Wat breng jij Youfacilitate?

Ik vraag. Ik wil weten hoe het precies zit. Dat werkt ontwapenend. Stelt mensen op hun gemak. Meestal vinden mensen het prettig om mijn vragen te beantwoorden, vinden ze mijn nieuwsgierigheid leuk en waarderen ze mijn zoektocht om de kern zo nauwkeurig, zorgvuldig mogelijk boven tafel te krijgen. Om de ander zich veilig te laten voelen doe ik veel. Maak ik het leuk, licht. Dol ik graag maar kan ook echt de diepte in. Dat helpt voor mijn werk als storyteller maar zeker ook als facilitator.