Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Maaike Sauerborn

Eigenaar, directeur, sparringpartner

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben vrolijk, energiek, vind het heerlijk om veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Om van diversiteit eenheid te maken. Ik sta graag aan het roer. Ben een bouwer en verbinder. Ik hou van het avontuur aan wetende dat dit ook zorgt voor onrust, reuring en angst om te falen. Ik heb een achtergrond in de sport, strategisch gezondheidsmanagement en coaching. Het creëren van beweging op welke manier dan ook is mijn expertise.

Welke tip zou je jezelf geven als je nu aan je carrière zou beginnen?

Geniet meer van het proces en vier het! Ben meer ‘at ease’ met wat er gebeurt. Ik heb enorm veel lef, durf te vliegen…maar hou er absoluut niet van om te vallen. En ik ben zo vaak gevallen, zoveel ‘fouten’ gemaakt en nam dat mezelf enorm kwalijk. Wilde alles gelijk goed doen en minimaal een 8,5 scoren. Niet bepaald realistisch met de keuzes die ik maak. Je kunt leren als je fouten maakt… De bewandelende paden gaan vaak niet in een rechte lijn. Geniet een beetje meer van het hele avontuur!