Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Marith Meijer

Marith Meijer

Facilitator, veranderkundige, organisatiepsycholoog

Wie ben je en wat doe je?

Vanuit mijn oorsprong als bestuurskundige ben ik gewend om integraal naar organisaties te kijken en op het snijvlak van organisatie-inrichting, -processen en menselijk gedrag te werken. Als verander-kundige floreer ik wanneer ik vanuit creatieve invalshoeken en met vertrouwen aan organisatie-vraagstukken mag (mee)bouwen. Pragmatisch, resultaatgericht en een gezonde dosis energie en tempo is de feedback die ik regelmatig hoor.

Als facilitator zoek ik juist de veranderkracht in de mensen zelf, om vanuit die persoonlijke drive samen de volgende stappen te kunnen zetten. Met groepen mensen een omgeving creëren waar een aantal kernwoorden centraal staan, namelijk; plezier, samen maar zeker ook to-the-point. Ieders talent en energie daarbij inzetten is voor mij een essentieel onderdeel van mijn vak.

Wat motiveert jou?

Ik kom voldaan thuis als ik geïnspireerd met een groep mensen heb kunnen toewerken naar concrete oplossingen. Vanuit het elkaar beter begrijpen, grip krijgen op het gezamenlijke belang. Want ik geloof erin dat blijvende oplossingen komen vanuit mensen die weten wie zij zijn maar ook begrijpen wat die ander beweegt. Vanuit die grondhouding kun je met lef en met vertrouwen bouwen, ook wanneer het in de verandering soms iets spannender wordt. Maar dan ben ik er om te helpen doorzetten!