Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Mohamed Bahri

Facilitator, coach, vertrouwenspersoon

Wie ben je en wat doe je?

Naast facilitator ben ik coach en vertrouwenspersoon. Bij al deze functies helpt dat ik goed kan luisteren én snel tot de kern kom van wat er speelt. Zodra ik teruggeef wat ik zie, start het bewustwordingsproces. Bewustwording is echter pas de eerste stap: wil je verandering dan heb je vooral actiestappen nodig. Zonder actie immers geen verandering. Als coach stel ik vragen waardoor de coachée zelf ontdekt wat die stappen zijn en deze stappen in vrijheid neemt. As facilitator maak ik een ontwerp waardoor een groep zowel individueel als samen weet wat te doen staat om het gezamenlijke doel te bereiken.

Welke tip zou je jezelf geven als je nu aan je carrière zou beginnen?

Heb vertrouwen en spring maar! Soms heb je een duwtje nodig en als je dit duwtje niet krijgt, vraag er dan om. Ik ben vaak té bescheiden, te onzichtbaar geweest. Liever ging ik op in de menigte dan voor het voetlicht te staan. Tegelijkertijd weet ik juist hoe het is om op te gaan in de menigte waardoor ik bij anderen snel door heb wie en wanneer een duwtje nodig heeft en dit ook wil.

Als mensen, door mijn bijdrage, hun vraagstuk niet meer als een probleem zien, maar als een nieuwe richting.

Wanneer ga jij aan het einde van een werkdag tevreden naar huis?