Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde facilitators met passie voor hun vak en ruime ervaring in procesbegeleiding.

Pepijn Nicolas

Eigenaar, directeur, facilitator, founder

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben ondernemer en heb gedachtegoed ontwikkeld om vraagstukken op te lossen. Die vraagstukken liggen op verschillende terreinen, maar het gaat altijd over menselijke processen binnen grotere groepen.

Binnen Youfacilitate, onze opdrachten en academy breng ik mijn kennis en mijn warme hart mee. Ik probeer te brengen dat we het samen goed hebben. Dat het menselijk is, dat je je er thuis voelt. Dat mag ook kritisch en scherp. De setting die we creëren, nodigt mensen uit te zijn wie ze zijn. Vanuit  vertrouwen samen op pad. Dat je werkt vanuit een gunfactor: dat er genoeg is voor iedereen.

Hoe omschrijf jij de identiteit van Youfacilitate en hoe weerspiegelt die in jou?

Youfacilitate ben ik. Het is mijn gedachtegoed waar ik voor sta en nu groeit door het netwerk. Welke waarden ik dan aan denk? Super hartelijk, enthousiast jong bedrijf, met een groot hart in de wereld, dat iets doet om samenwerken tussen mensen hartelijker, leuker, beter te maken. Het liefst maatschappelijk relevant. Waar geen grote blauwdruk of masterplan achterzit, niet alles dichtgetimmerd is, maar waar vanuit de menselijke maat, vanuit vertrouwen, vanuit hartelijk ondernemen, stapje voor stapje groei ontstaat. Inclusief vallen en opstaan.