MAAK HET VERSCHIL!!

  

KICKSTART EVENT

Een eerste stap naar
inclusief en krachtig samenwerken


Donderdag 7 november 2024

                                      DE ZALEN VAN ZEVEN                                             BOLLENHOFSESTRAAT 138-A, UTRECHT

KICKSTART EVENT

Een eerste stap naar inclusief en krachtig samenwerken

Donderdag 7 november 2024

 

Wat kan samenwerken soms toch frustrerend zijn! Eindeloos vergaderen in kringetjes rond. Geen heldere besluiten maar moeras. Het gehakketak. Het gevoel dat iedereen elkaar tegenwerkt. Ja-maar, ja-maar, ja-maar… Om gek van te worden. Of moedeloos. Ik denk dat iedereen hier wel eens mee te maken heeft. 

Hoe komt dat toch, dat je elkaar zo dwars kunt zitten? Niemand wil dat het verzandt, maar toch gebeurt het. En je bent erbij, je hebt er last van maar krijgt het niet veranderd. Dat is zonde! En doodvermoeiend bovendien, alsmaar met tegenwind te werken.

Het kan echt anders. Heerlijk samenwerken met plezier en gemak. Niet meer gefrustreerd thuiskomen. Plannen maken die kloppen als een bus. Bouwen op elkaar en verschillen met een glimlach overbruggen. En stel je eens voor: VEEL KORTER EN BETER VERGADEREN. 

One person can make a difference, and everyone should try.

– John Kennedy –

Dat verschil is te maken! Door jou! 

Jij kunt voor jezelf en voor je omgeving het verschil maken. En je hoeft er niet met een heel team voor in therapie. Eén à twee personen met basale samenwerkingskennis kunnen voor een heel team een opwaartse spiraal creëren. Het is zelfs makkelijker dan je denkt. De eerste stap leer je op het Kickstart Event. 

Wat gaan we doen tijdens het Kickstart Event?

Een superleuke oefenmiddag. Geen PowerPoint met een praatje, maar meteen zelf flink aan de slag! Hard werken met veel plezier.

We gaan samen op weg met praktijkopdrachten, afgewisseld met kleine blokjes instructie, theorie en onderlinge uitwisseling en we leren jou een paar eenvoudige technieken om beter samen te werken. Je oefent en helpt elkaar verder. 

Natuurlijk vieren we dat met een borrel aan het einde van de dag.

E

Met wat je leert:

N

zorg je voor inclusiever samenwerken.

N

benut je elkaars kennis en kunde beter.

N

maak je scherpere plannen.

N

krijg je meer voor elkaar.

En daarna?

Dit event is een dag op zich. Je kunt daarna zelf aan de slag met wat je geleerd hebt. En als je meer wilt leren dan kun jij je aanmelden voor onze trainingen. 

Is dit event geschikt voor mij?

Heb jij interesse in processen? Werk je in een omgeving waar samenwerking belangrijk is? En je ziet dat het beter kan en je wilt daarin het verschil maken. Dan is deze dag zeker voor jou interessant! Het maakt daarbij niet uit welke rol of positie je hebt in je team of omgeving: de deelnemers aan onze opleiding tot professioneel procesbegeleider variëren van junior project assistent, beleidsadviseurs, ZZP coaches, leidinggevenden tot leden van de raad van bestuur. Het is voor een ieder geschikt die wil investeren in betere samenwerking.

Ongeacht je positie kun je leiderschap nemen in de kwaliteit van iedere samenwerking

Kun je er dit keer niet bij zijn?
We organiseren in 2025 vast nog een volgende Kickstart Event.
Meld je interesse hier en wij houden je op de hoogte.

Aanmelden

Wil je je deelname door je werkgever laten betalen? Dat kan!

Kies bij je bestelling voor “Iemand anders betaalt”. Je kunt dan de gegevens van je werkgever invullen en het mailadres waar de factuur dan naar wordt verzonden. Vul bij ‘Mijn gegevens” wel je EIGEN MAILADRES in, want dat wordt gebruikt voor alle correspondentie met betrekking tot jouw deelname.

Wil je je met meerdere personen aanmelden?

Neem dan na je bestelling even contact met ons op, want dan vernemen we graag de namen van je collega’s. Dan kunnen we ervoor zorgen dat zij ook alle informatie over het event ontvangen.

Donderdag 7 november 
13.30 – 17.00 uur 
Aansluitend borrel

Kickstart Event
Een eerste stap naar inclusief en krachtig samenwerken

DON’T MISS OUT ON SOMETHING GREAT!

Jolanda Kuijer

Door de training heb ik meer inzicht in de processen en krijgen dingen een naam die je vanuit instinct al deed zag of voelt. Je krijgt veel ruimte om de aangeboden stof te verpersoonlijken. En de training is direct toepasbaar.

Hildegard Bongarts

Ik was zo gewend om de kartrekker te zijn. Maar hoe harder ik trok, des te meer mijn collega’s en klanten achterover leunden. Door de methodes die ik aangereikt kreeg werk ik nu veel meer in co-creatie. Da’s lekkerder voor mij, maar mijn collega’s en klanten zijn ook veel meer betrokken en mede-eigenaar. Daarnaast vind ik dat als je het volle potentieel uit mensen wilt benutten, is er veiligheid nodig. Veiligheid om jezelf te laten zien met al je visies en ideeën. De structuur die de methodes biedt, geeft precies die veiligheid. Er ontstaan een open positieve werksfeer waardoor je echt kracht van het collectief kunt benutten.

Jantine Messing

Ik heb veel geleerd dat ik ook toepas in de manier waarop ik lesgeef. Ik sta met meer gemak en relaxter voor de groep. Ik vertrouw er meer op dat er veel uit de studenten zelf komt en sleur er zelf minder hard aan. Dat werkt echt heel goed en het werkt heel prettig. En mijn evaluaties door de studenten zijn opvallend goed!

Saskia Aalberts

“Als mensen nu zelf een sessie organiseren komen ze vaak bij mij langs om hun programma even tegen mij aan te houden of vragen of ik wil meedenken met een werkvorm voor een goede start, want dat vinden ze bij mijn sessies zo fijn! 😊
Én ik heb nu 2 trainingen ontwikkeld waar ik de programmeerprincipes goed in probeer te laten terugkomen en op de eerste werd al enorm enthousiast gereageerd. Dus ook als trainer heb ik veel aan Youfacilitate!“

Deelnemer Leer Faciliteer Skills

“Er is een knop om, die knop zit van binnen, er is echt zo iets veranderd in hoe ik te werk ga. In plaats van hard werken laat ik het nu gebeuren. Een heel andere ervaring. Ik durf dingen te laten gebeuren en achterover te leunen. Het is iedere keer een cadeautje om de trainingsmiddagen te hebben.”

Veel gestelde vragen

Wanneer is het en hoe lang duurt het?

Ons kick-off event vindt jaarlijks op diverse data plaats van 13.30 -17.00 uur (ontvangst vanaf 13.15 uur) en aansluitend een gezellige borrel. Hier kun je zien welke data dat zijn.

Waar vindt het event plaats?

Het kick-off event vindt plaats in Zalen van Zeven, Bollenhofsestraat 138-A te Utrecht.

De datum van het volgende Kickstart Event komt niet goed uit voor mij. Wat nu?

Komen de geplande data van de Kickstart Event niet uit voor jou?
Laat dan hier jouw naam en mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe data.

Voor wie is het event geschikt?
Voor een ieder die interesse heeft in processen. Wanneer je werkt in een omgeving waar samenwerking belangrijk is. En waar je ziet dat het beter kan en je wilt daarin het verschil maken. Dan is deze dag zeker voor jou interessant! Het maakt daarbij niet uit welke rol of positie je hebt in je team of omgeving: de deelnemers aan onze opleiding tot professioneel procesbegeleider variëren van junior project assistent, beleidsadviseurs, ZZP coaches, leidinggevenden tot leden van de raad van bestuur. Het is voor een ieder geschikt die wil investeren in betere samenwerking.
Hoe ziet jullie trainingsaanbod eruit?

Youfacilitate biedt opeenvolgende blended opleidingen aan om veel beter, hartelijker en wijzer samen te werken.
Wil je meer weten over ons trainingsaanbod?
Neem een kijkje op https://www.youfacilitate.nl/youfacilitate/

Ik heb nog een vraag, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag neem gerust contact op met Maaike Sauerborn via 06 – 28564186 of stuur een mail via maaike.sauerborn@youfacilitate.nl